977 77 14 72 info@apir.cat

Benvolguts i benvolgudes,

Us agraïm la vostra participació en la Jornada Empresarial que APIR va dur a terme el passat 14 de març a la Cambra de Reus.
Amb aquesta sessió l’Associació va poder celebrar l’Assemblea General on reivindicava la importància de l’Associacionisme dels Polígons a Reus.

A la primera part de la sessió es va comptar amb la participació del regidor de Promoció Econòmica, Josep Baiges qui comentava que des de la seva Regidoria s’estan invertint recursos per a la millora dels Polígons, com el projecte d’arranjament de la calçada i la posada en marxa del Georportal amb la finalitat de valorar el sòl industrial del municipi.

Posteriorment, es comptava amb la participació de Jordi Turu, Consultor del departament de Consultoria Estratègica i Financera de Pimec, qui parlava d’ajuts i subvencions per a empreses.
A continuació, Àurea Rodríguez, Divulgadora i Autora del llibre “Antes muerta que son IA”, va parlar sobre la intel·ligència artificial a les empreses i en el nostre dia a dia i la rapidesa de com avança, afavorint la qualitat humana.

La jornada finalitzava amb un petit aperitiu a peu dret amb tots els assistents.

Si vols més informació adreça’t a: info@apir.cat

Gràcies!