977 77 14 72 info@apir.cat

Des de l’Ajuntament de Reus amb la col·laboració d’altres entitats del territori, com APIR, s’ha elaborat el Pla de Reactivació Econòmic i Social davant la presència de la COVID19.

La pandèmia ha provocat una crisi social i econòmica en diversos sectors empresarials i industrials. Per pal·liar els efectes de la crisi Actual, us adjuntem aquest nou Pla que s’ha desenvolupat amb diferents línies d’actuació, el pressupost destinat i els seus propis objectius de sostenibilitat.

Reactivem_Reus_2020

Per una altra banda, el president d’APIR, Gerard Pagès, comentava que una moratòria en els impostos no és suficient, ja per algunes empreses la seva activitat ha baixat de manera important en els darrers mesos i en un futur pròxim, saben com es reactivarà la demanda del seu sector. Un ajornament del pagament dels impostos no soluciona el problema, sinó, que simplement es trasllada en un curt període de temps. És per això, que es presenta com a proposta, fer bonificacions en taxes d’escombraries, IAE, o aquells impostos que siguin de competència municipal.

No oblidem que les empreses ubicades als Polígons Industrials també presenten diferents necessites, i per això us escoltem i us tenim presents per generar propostes de valor que sigui de benefici mutu.

 

Recordeu que podeu contactar amb nosaltres a través del correu info@apir.cat, o trucar-nos al 686 145 456.