977 77 14 72 info@apir.cat

L’Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Medi Ambient, organitza una campanya de recollida de joguines solidària que té el doble objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la possibilitat d’allargar la vida útil de les joguines en bon estat, donant-les i reutilitzant-les, i de recollir joguines per a regalar-les a nens i nenes en situació de vulnerabilitat.

La campanya, sota el lema “Les teves joguines que tornin a rodar”, ha aconseguit un total de 2.000 quilos de joguines que s’han lliurat aquest dimarts a Càritas i a la Creu Roja, que les faran arribar als nens i nenes sense recursos.

Des del 18 de novembre fins el 15 de desembre es van habilitar divuit punts de recollida de joguines a les dependències municipals i en diverses empreses que han col·laborat amb la campanya, com les empreses associades Arts Gràfiques Rabassa i Porta Sistemes.

En l’actual context sanitari s’ha tingut molta cura en la selecció, neteja i condicions d’emmagatzematge fins al lliurament de les joguines, per tal de garantir la seguretat dels nens i nenes que les rebran. La neteja de les joguines recollides s’ha fet amb productes no tòxics i, un cop desinfectades, s’han identificat les joguines amb una etiqueta amb la data en que s’ha fet la desinfecció.