977 77 14 72 info@apir.cat

El passat dilluns 4 de gener es va obrir el termini per presentar sol·licituds a la convocatòria d’ajudes per impulsar la transformació digital d’autònoms i PIMES, que impulsa la regidoria d’Economia, Coneixement i Habitatge. Les ajudes s’emmarquen en el Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus, i tenen una dotació de pressupost de 120.000€.

La convocatòria es divideix en 2 programes:

  1. Línia 1: Consultoria per a la transformació digital. Les actuacions subvencionables són totes aquelles actuacions de consultoria per a l’elaboració del pla de transformació digital de l’empresa. El pressupost mínim del total de les actuacions de consultoria ha de ser de 2.000€. La dotació pressupostària d’aquesta línia és de 40.000€.
  2. Línia 2: Implantació de projectes de transformació digital. Aquesta sol·licitud està condicionada a la concessió dels ajuts de la línia 1. Les actuacions subvencionables són aquelles relacionades amb la implantació del projecte. La sol·licitud requereix la presentació d’un projecte d’implantació basat en el resultat previst de la consultora, així com una estimació de l’impacte de les actuacions de transformació digital en la millora de la competitivitat i/o productivitat de l’empresa. La dotació pressupostària d’aquesta línia és de 80.000€.

Aquests ajuts podran cobrir fins a un import màxim del 50% de les despeses, amb un màxim de 4.000€ per a la línia 1, i amb un màxim de 8.000€ per a la línia 2.

Per a més informació podeu consultar la presentació adjunta fent clic aquí.