977 77 14 72 info@apir.cat

El passat dijous 18 de març es va dur a terme la reunió d’Assemblea General de l’Associació dels Polígons de Reus. S’agreix la participació a totes les empreses que es van poder connectar al a reunió de manera telemàtica.

En la reunió es va fer un repàs de totes les actuacions portades a terme durant el 2020, des de la campanya de sensibilització davant la COVID-19, fins als projectes que s’han materialitzant, dins dels més importants, està el projecte de Compra Col·lectiva d’Energia, on s’ha aconseguit una rebaixa del 20% en el preu de l’electricitat, acord tancar per dos anys amb un tipus d’energia 100% renovable.

Com a acords per al 2021, s’ha decidit continuar treballant en la línia de la transició energètica, la qual desperta interès en el teixit empresarial, i s’estudiarà la viabilitat de posar en marxa una de les primeres comunitats energètiques al municipi, és per això que també es realitzaran Webinars per exposar temes com el canvi dels peatges a partir de l’1 de juny i com afectarà al preu de l’energia, i un altre per resoldre dubtes sobre l’autoconsum.

Com a grup de pressió es farà seguiment del retorn dels impostos. Es recorda que en la darrera reunió amb l’Ajuntament, aquest es va comprometre a estudiar el coeficient dels impostos que paguen les empreses ubicades en els Poligons amb la intenció de baixar l’import que aquestes assumeixen. A banda d’això APIR validarà que en els pròxims mesos els serveis que necessiten les empreses siguis de qualitat, com la millora de la mobilitat i accessibilitat dels treballadors al lloc de treball, l’arribada de la Fibra Òptica a tots els Polígons i la millora del servei de neteja viària.

Es recorda als assistents que per ampliar infirmació dels projectes que APIR treballa sigui relacionats a energia, tecnologia 5G, connectivitat, mobilitat, etc. poden adreçar-se a l’Associació per ampliar informació.

De la mateixa manera si les empreses tenen queixes, problemàtiques o propostes de millora del seu entorn, poden traslladar-les a través del correu d’APIR: info@apir.cat o per l’aparat de bústia d’incidències de la web: www.apir.cat