977 77 14 72 info@apir.cat

El passat dimecres 29 es va celebrar la jornada empresarial organitzada per APIR.

La Cambra de comerç de Reus va reunir a diversos empresaris i propietaris dels Polígons per presentar l’Assemblea General de l’Associació, acta que es reprenia de manera presencial un cop superada la pandèmia.

També va comptar amb la presentació de l’acta, de la mà del Regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, qui parlava del darrer estudi que s’estava fent per tal de conèixer les activitats als parcs empresarials, treballar en mobilitat i impulsar les empreses de km 0.

Posteriorment, representants de Reus Mobilitat van presentar la darrera actualització dels seus serveis i com els treballadors del PI Agro Reus i Mas de les Ànimes poden accedir al bus a demanda. És així com APIR feia menció a què donaria suport a les accions de mobilitat adreçades a empreses dels Polígons, el primer pas seria enviar una breu enquesta adreçada als seus socis.

Des d’Energestic, partner col·laborador de l’Associació va presnetar els resultats de la passada convocatòria del projecte que va liderar l’Associació, la Compra Col·lectiva d’Energia, la situació del mercat en els darrers mesos i el timing previst per la següent convocatòria de 2023.

Finalment, i després de l’aperitiu on s’intenta promoure la comunicació entre les empreses es va comptar amb la ponència de Genís Roca sobre Digitalització, On Som, Cap on anem, Estem preparats?, on es feia menció a la intel·ligència artificial, tokens, metavers i ciberseguretat.

Des d’aquest espai es vol agrair als assistents la seva presència i participació en la jornada, com a la implicació dels ponents i membres de la Junta Directiva amb aquest acte.