977 77 14 72 info@apir.cat

APIR torna a obrir convocatòria de la Compra Col·lectiva d’Energia per segona vegada.

El passat 2020 l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons de Reus va desenvolupar com un dels seus principals projectes, una compra col·lectiva de subministrament elèctric, on la principal intenció és conscienciar a les empreses per treballar sota un sol paraigües, en aquest cas el de l’Associació i sumar els GWk de les empreses ubicades als seus Polígons. Aquest concurs es va dur a terme a finals del 2020 quan el preu de l’energia encara estava a mínims històrics;  les condicions que es van pactar en aquell moment van ser un preu fix en aquell moment el preu de l’energia era de 45,89 €/MWh i garantia de subministrament d’energia 100% renovable per dos anys. Posteriorment, i arran la crisi energètica, el preu mitjà a partir de desembre del 2020 fins a setembre de 2022 ha estat sobre una tarifa de 127,80 €/MWh per al qual, aquestes condicions han suposat per a les empreses un estalvi mitjà de més de 210.000 € tenint en compte els punts de subministrament que van participar en aquesta primera edició.

Aquest mes de novembre l’Associació està treballant en la següent convocatòria, i tot i saber que el mercat energètic mostra certa inestabilitat i l’increment dels preus ha estat pujant de manera considerable, no es preveu tancar preus com l’edició passada, però si lluitar per aconseguir un estalvi a l’hora de negociar com a grup.

Recorda que si ets una empresa ubicada als Polígons de Reus i estàs interessat en sumar-te a aquest projecte, pots contactar amb APIR al 686145456 o enviant un correu a info@apir.cat

Suma’t i guanya!

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus