977 77 14 72 info@apir.cat

Ahir, dijous 7 de juliol, l’Ajuntament de Reus va presentar a les empreses dels Polígons i entitats municipals com APIR i ASCASUD de la mà de l’empresa Nottopic l’estudi de detecció de necessitats per definir línies d’actuació per a la millora de l’entorn.

APIR va col·laborar amb aquest estudi fent difusió de l’enquesta per recollir informació i traslladant dades d’empreses dels diferents Polígons Industrials per tal de realitzar una entrevista i conèixer la situació del seu entorn més inmediat.

Dins dels resultats van sortir temes a treballar: la mobilitat, millora en la seguretat viària, neteja i manteniment de la via pública, com la millora dels serveis en diverses zones industrials. És per això, que es proposa elaborar a partir de setembre en grups de treball, on es demana la col·laboració publicoprivada. Els grups de treball s’han delimitat en: mobilitat i seguretat viària i Impulsar dels PAE.

Des de l’Associació s’enviarà informació rellevant a les empreses sòcies, i us recordem que per ampliar informació, podeu contactar amb nosaltres a: info@apir.cat o trucant al 686145456