977 77 14 72 info@apir.cat

Dijous 19 d’octubre membres de l’APIR es van reunir amb l’equip de Promoció Econòmica, Regidoria de Josep Baiges per donar continuïtat als projectes i accions que s’han anat desenvolupant en els darreres mesos, com la prova pilot de mobilitat als Polígon Agro-Reus, l’estudi de sol industrial per tal d’identificar l’ocupació dels solars i els usos de les activitats amb la finalitat de tenir informació al detall del potencial industrial.

A la reunió també es va tractar l’estat de neteja de la via pública i el dèficit en el manteniment de les zones enjardinades. Des de la regidoria s’informava que des de l’àrea de via pública es preveuen canvis i un increment específic per a la zona de Polígons Industrials, acció que l’APIR farà seguiment.

Finalment, la intenció d’APIR és poder seguir col·laborant amb l’Ajuntament per tal de potenciar l’empresa dels Polígons, des d’optimitzar les seves infraestructures i atorgar serveis de qualitat, fins anar més enllà i acompanyar a l’empresa a millorar el seu rendiment.