977 77 14 72 info@apir.cat

Gràcies a la licitació d’energia que es va dur a terme per APIR amb la participació de les empreses sòcies el passat novembre, es va aconseguir preus competitius de l’electricitat, per aquest motiu els preus actuals del mercat no afecten en el preu final de la factura per a moltes empreses associades.

S’han vist afectats tan el preu del gas com el de l’electricitat per diversos factors que han anat sumant entre ells grans desavantatges. L’elevada demanda estacional, l’augment dels preus per emissió de CO2 en els mercat europeus, la baixa producció de fonts renovables com l’eòlica o la solar, l’augment del preu del gas natural, degut a un problema tècnic ocasional en el subministrament provinent d’Algèria i, finalment, a una onada de fred simultània amb Àsia han provocat una tempesta perfecta que ha empès els preus de l’electricitat a màxims històrics.

Degut a la licitació organitzada a fa un parell de mesos, de la qual van participar empreses sòcies de diversos Polígons de Reus, es va aconseguir una tarifa fixa competitiva, la qual no es veu afectada per aquesta escalada circumstancial. Lo qual cosa suposa un important estalvi important vers al mercat actual.

APIR, a través de la compra col·lectiva realitzada conjuntament amb Energestic, es disposa d’un sistema de contractació eficaç i transparent que pretén garantir als associats la tranquil·litat de disposar d’una tarifa ben negociada i allunyada de la volatilitat del mercat.

Si voleu ampliar informació podeu contactar a través del correu info@apir.cat